STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Poziv na dostavu ponuda

IZVANUČIONIČKA NASTAVA

ŠK. G. 2022./2023.

BROJ POZIVA: 3/2022

  • Odluka o izboru ponude 20.12.2022. (prilog)
  • Poziv za predstavljanje ponude za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave 2/2022 (prilog)

DATUM, VRIJEME I MJESTO: 20.12.2022. u 17:30 sati, praktikum Ugostiteljskog posluživanja

Popis odabranih potencijalnih davatelja usluga za predstavljanje:

1. ZEATOURS, putnička agencija, Pula

  • Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (prilog)


ŠK.G. 2021./2022.

BROJ POZIVA: 2/2022

  • Odluka o odabiru ponude 8.6.2022. (prilog)
  • Poziv za predstavljanje ponude za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave 2/2022 (prilog)

DATUM, VRIJEME I MJESTO: 8.6.2022. u 17:00 sati, praktikum Ugostiteljskog posluživanja

Popis odabranih potencijalnih davatelja usluga za predstavljanje:

1. ZEATOURS, putnička agencija, Pula

  • Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (prilog)

 


BROJ POZIVA: 1/2022

  • Odluka o odabiru ponude 30.3.2022. (prilog)
  • Poziv za predstavljanje ponude za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave 1/2022 (prilog)

DATUM, VRIJEME I MJESTO: 30.3.2022. u 17:00 sati, praktikum Ugostiteljskog posluživanja

Popis odabranih potencijalnih davatelja usluga za predstavljanje:

1. ZEATOURS, putnička agencija, Pula

  • Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (prilog)

 

 



 

Administracija

Posljednje novosti

Svi 09, 2023

Grafički tehničar - novo zanimanje

Uspjeli smo:-) Nakon više od dvije godine upornog rada na novom zanimanju, konačno,…
Svi 08, 2023

2. FESTIVAL STRUKOVNIH ZANIMANJA

Predstavili smo školu na 2. FESTIVAL STRUKOVNIH ZANIMANJA:-))) Veliki Bravo za naše…
Tra 24, 2023

Posjet Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji

Dana 20. travnja 2023. učenici 4.c razreda, u pratnji svojih profesorica Cinzie Banko i…
Tra 21, 2023

Erasmus+ projekt TIME

Znamo li odakle dolazi hrana koju jedemo? Koliko često konzumiramo proizvode lokalnih…
© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.