STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 511

Četvrtak, 12 Svi 2022 18:04

Festival strukovnih zanimanja - 6. i 7. svibnja 2022. godine

Napisao/la

Ove smo godine imali priliku sudjelovati na prvom Festivalu strukovnih zanimanja u Pazinu, koji se je održao u petak i subotu, 6. i 7. svibnja 2022. godine. Organiziran je od strane Hrvatske obrtničke komore - Obrtničke komore Istarske županije. Ukupno se predstavilo 15 srednjih škola među kojima je i naša Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj - Scuola di formazione professionale Eugen Kumičić Rovigno. Škole su kroz razne aktivnosti prezentirale svoje strukovne obrazovne programe učenicima osmih razreda osnovnih škola i njihovim roditeljima. 

O tome kako su se naši srednjoškolci uključili zajedno s nastavnicima u provedbu Festivala, kako smo se proveli u Pazinu i kako je sve to izgledalo, možete pogledati u galeriji fotografija.

© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.