STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Petak, 07 Listopad 2022 09:09

Dani hrvatskog turizma 2022.

Napisao/la

Temeljem Javnog poziva srednjim strukovnim i umjetničkim školama za jačanje kompetencija strukovnih zanimanja kroz izradu projekata za turizam - PROMOCIJA I JAČANJE KOMPETENCIJA STRUKOVNIH ZANIMANJA ZA TURIZAM 2021 Ministarstvo turizma i sporta pozvalo je nagrađene škole da sudjeluju u Danima hrvatskog turizma, koji su se ove godine održali u razdoblju 6. do 8. listopada 2022. u Amadria Parku Šibenik.

Vrijednu nagradu osvojili su naši učenici i mentori u suradnji sa SŠ Zvane Črnje Rovinj - Scuola media superiore "Zvane Črnja" Rovigno iz Rovinja za svoj projekt Bake it away.

Zajedno s partnerima Maistrom, Udrugom Faro 11, rovinjskom turističkom zajednicom i Srednjom školom Zvane Črnje realizirali smo projekt Bake it away, za realizaciju kojeg smo od Ministarstva turizma i sporta dobili 34 620 kuna.

Svoje proizvode naši su učenici predstavili i samoj ministrici turizma i sporta Nikolini Brnjac koja je prije svečane dodjele posjetila punkt gdje je predstavljen spomenuti projekt.

Sretni i veseli, nastavljamo s projektima i u ovoj godini!

© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.