STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Srijeda, 02 Studeni 2022 10:42

Dani kruha

Napisao/la

U sklopu obilježavanja ovogodišnjih Dana kruha, tijekom mjeseca listopada družili smo se s djecom iz jasličnih skupina Dječjeg vrtića Neven Rovinj i skupine iz Rovinjskog Sela. Uz vodstvo nastavnice Silvie Cah, djeca iz skupine Točkice su sudjelovali u radionici izrade kiflica s čokoladom i marmeladom, dok su djeca iz skupine Medenjaci pripremali zdrave namaze zajedno s nastavnicom Sandrom Živolić i učenicima 3.d razreda. Osim pripreme zdrave hrane, sudjelovali su u pripremi cocktaila od prirodnih sokova te frapea s nastavnicom Ivankom Kresina.

Nakon posjeta najmlađih uzrasta, početkom studenoga ugostili smo učenike 3. razreda Osnovne škole Vladimira Nazora Rovinj. Učenici su uz vodstvo nastavnice Sandre Živolić sudjelovali u radionici pripreme kruha od pirovog i kukuruznog brašna.

 

 

© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.