STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Petak, 18 Studeni 2022 14:16

WTM London 2022.

Napisao/la

U sklopu projekta KLIK Pula (ESF), a vezano uz projektnu aktivnost Posjeti turističkim sajmovima i studijska putovanja u inozemstvu, djelatnice naše škole Cinzia Banko i Slađana Jančić sudjelovale su u studijskom posjetu turističkog sajma WTM (World Travel Market) u Londonu, koji je trajao od 7. do 9. studenoga 2022.
Posjet londonskom sajmu turizma bio je od višestruke koristi za sve sudionike. Posjećeni su promotivni štandovi svih svjetskih zemalja koje su prezentirale svoj turistički proizvod. Obilasci navedenih imali su za cilj upoznavanje sa svjetskom turističkom ponudom te predstavljanje kreativnih promotivnih rješenja. Stečena iskustva i uvid u najnovije trendove u prezentaciji turističke destinacije implementirat će se u nastavni proces i time držati korak s turbulentnim turističkim zbivanjima s posebnim naglaskom na održivi turizam, imperativom današnjeg vremena. Na hrvatskom štandu pronašli smo i partnere naše škole, predstavnika tvrtke Maistra d.d., s kojim smo razgovarali o dobroj suradnji sa ciljem društvene održivosti u turizmu i zadržavanju naših učenika nakon prakse u njihovim objektima. Kao što su i pojedini ministri turizma najrazvijenih turističkih destinacija naglasili na održanoj konferenciji na sajmu, turizam današnjice je turizam dożivljaja a kadrovi jesu glavni promotori lokalnog turizma koji mogu taj doživljaj pružiti te se stoga u njih treba više ulagati.

Više u ovoj kategoriji: « Kamenica od mora do stola
© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.