STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Petak, 20 Studeni 2020 08:56

ERASMUS+ prijave

Napisao/la

Agencija za mobilnost i programe EU u okviru poziva za 2020. godinu odobrila je našoj školi projekt mobilnosti učenika i nastavnika pod nazivom „Practice in Best Tourism Destinations“ - BEST TOUR ukupne vrijednosti 26.637,00 EUR.

Projektne aktivnosti uključuju stručnu praksu za 10 učenika naše škole u Italiji, u mjestu Forli kod partnera UNISER soc. coop. te stručno usavršavanje nastavnika kod partnera Formazione Cometa u Comu.

Stručna praksa u trajanju od 2 tjedna (15 dana uključujući putovanje) planirana je za učenike koji se obrazuju za sljedeća zanimanja:

turističko hotelijerski komercijalist (4 učenika)

konobar (2 učenika)

kuhar (2 učenika)

slastičar (2 učenika).

Projektom smo planirali stručnu praksu održati tijekom studenog ili prosinca ove godine, no zbog situacije s pandemijom Covid19, kako u Hrvatskoj tako i u Italiji, s partnerom smo dogovorili provedbu na proljeće 2021. godine, ovisno o zdravstvenoj situaciji. S partnerom smo u stalnoj komunikaciji te ćemo zajednički odlučiti kada će se mobilnost provesti, a sve u cilju očuvanja zdravlja naših sudionika.

Kako bismo na vrijeme započeli s pripremnim aktivnostima koje su svi sudionici (i rezerva) obvezni pohađati pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje.

Prijave za sudjelovanje nalaze se u prilogu.

Ravnatelj

Emil Nimčević, prof.

© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO