STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Utorak, 22 Prosinac 2020 13:05

Izložba povodom 70. godina strukovnog obrazovanja na hrvatskom jeziku u Rovinju - Rovigno

Napisao/la
Dragi prijatelji, djelatnici, učenici, roditelji,
prošlo je 70. godina otkako je strukovno obrazovanje na hrvatskom jeziku prisutno u našem Gradu Rovinju – Rovigno. Započelo je prema zapisima i nama dostupnim dokumentima 1949./1950., iako prema nekim pričama i nešto ranije, ali podatke o tome zaista nismo pronašli.
U čast prvih 70. godina strukovnog obrazovanja na hrvatskom jeziku u Gradu Rovinju – Rovigno, imamo priliku prikazati interpretaciju škole u vremenu nekad i danas, koju smo za ovu priliku pripremili unutar naše škole.
O razvoju škole, o promjeni naziva, o zanimanjima, ravnateljima, sportu i životnim svakodnevicama unutar škole upoznat ćemo Vas kroz izložbu koja će biti postavljena u školi i trajno prikazivati školu nekada i danas.
Nažalost, svečanost ćemo malo odgoditi, do trenutka kada okolnosti budu drugačije. Do tada, samo mali prikaz postavljene izložbe za koju je najzaslužnija naša profesorica
Tanja Ranić Rovis.

Ravnatelj
Emil Nimčević
© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.