STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 511

Utorak, 05 Travanj 2022 12:12

"Your Europe, Your Say" konferencija

Napisao/la

Ove je godine naša Škola predstavljala Hrvatsku na "Your Europe, Your Say" konferenciji. Ovogodišnja tema bile su lažne vijesti i dezinformacija. Nažalost nije bilo moguće otputovati u Bruxellesu, već se događaj odvijao online, kao i prošle godine. Na događaju sudjelovale su sve zemlje članice EU i zemlje kandidatkinje za članstvo.
Naši učenici Damian Bratović (2.c), Matea Pavletić (3.c) i Gabriel Smoljan (4.c) su zajedno s učenicima cijele Europe surađivali, razmjenjivali ideje i sudjelovali u radionicama na kojima je iz rada svih učenika i učenica proizašao sažetak preporuka i prijedloga kako djelovati protiv dezinformacija, koji su oni sami na završnoj sjednici predstavili Veri Jourovi, potpredsjednici Europske komisije. Te preporuke prosljeđivat će se i drugim institucijama EU-a i organizacijama mladih.
S učenicima je događaj pratila i nastavnica Kristina Levak.
Ponosni smo na naš tim, koji je izvrsno predstavio, ne samo Školu, već cijelu Hrvatsku!

© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.