STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 511

Petak, 08 Travanj 2022 08:29

Online edukacija za roditelje - 11. travnja 2022. godine

Napisao/la

Dragi roditelji!

Nastavljaju se Alfa edukacije u koje se mogu uključiti i roditelji. Jedna od takvih u nizu je i edukacija Sonje Jarebice, soc. ped., na temu "Pozitivan razvoj i prevencija rizičnih ponašanja". Edukacija će se održati online u ponedjeljak, 11. travnja 2022. godine, od 19.00 do 20.00 sati.

Rizična ponašanja (poput nasilničkih ponašanja, konzumacije alkohola, klađenja, ovisnosti o interne, itd.) u mlađoj dobi mogu imati negativan utjecaj na zdravlje i uspješnost u kasnijem životu, a manifestiraju se na različite načine i na različitim mjestima - uključujući školu.

Zainteresirani roditelji se mogu prijaviti na sljedećoj poveznici: https://alfaportal.hr/index.php/edukacije-uzivo/4277-webinar-pozitivan-razvoj-i-prevencija-rizicnih-ponasanja

 

© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.