STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Petak, 23 Rujan 2022 14:28

Udruženje obrtnika Rovinj doniralo nam je vrijednu opremu

Napisao/la

U školskom restoranu Strukovne škole 'Eugena Kumičića' u Rovinju danas je izvršena primopredaja vrijedne profesionalne opreme, kao donacija Udruženja obrtnika Rovinj.

Riječ je o dvije profesionalne planetarne miješalice Plutone, profesionalnoj mikrovalnoj pećnici Minneapolis, breneru i softcookeru - Wi - food, što će uvelike poboljšati uvjete rada svih ugostiteljskih zanimanja u praktičnom dijelu nastave ove rovinjske škole.

"Donacija je rezultat ugovora s Udruženjem obrtnika Rovinj zahvaljujući kojoj smo dobili priliku raditi na novim aparatima koji će našim učenicima i profesorima zasigurno dobro doći radi još boljeg i kvalitetnijeg provođenja praktične nastave, a osim toga ovo nije prvi put da je nam je pomoglo naše rovinjsko Udruženje obrtnika, objasnio je ravnatelj Emil Nimčević.

Ovu donaciju ne smatramo troškom već ulogom u našu budućnost, odnosno investicijom u mlade i u njihovo obrazovanje čime si ujedno osiguravamo kadar.

Ova današnja donacija namijenjena je u ugostiteljskom dijelu škole, a u dogovoru s ravnateljem Nimčevićem pripremamo donacije i za ostala zanimanja za koja se u ovoj školi školuju učenici, potvrdio je predsjednik Udruženja obrtnika Rovinj, Gordan Trojanović.

© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.