STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Ponedjeljak, 28 Listopad 2019 13:19

Weekend Media Festival

Napisao/la

Dana 20. rujna 2019. godine, učenici 4.c i 3.c razreda u pratnji su profesorice Slađane Jančić i profesorice Cinzie Banko posjetili Weekend Media Festival.

Weekend Media Festival događanje je koje godišnje okupi više od 5 000 vodećih osoba i stručnjaka u komunikacijskoj industriji, te poslovnom svijetu. Festival predstavlja nove «pokretače», pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom je zajamčena i odlična zabava.

Učenici su odslušali nekoliko panela na temu marketinga, te pogledali kakve sve popratne sadržaje nudi Weekend i vratili se bogatiji saznanjima u području marketinga i oglašavanja.

© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.